מעוניינים לפרסם אצלנו באתר?

ככה עושים את זה

אנחנו גאים להיות פורטל התוכן המעושן המוביל בישראל, האתר שלנו עוד צעיר וכבר מייצר אלפי כניסות בחודש וזאת בנוסף לחשיפה בערוצים השונים כמו עמודי הפייסבוק והאינסטגרם שלנו וערוץ היוטיוב ההולך וגדל.

כחלק מהגידול הטבעי של האתר אנחנו מאפשרים לכם בעלי עסקים בתחומים הנוגעים באופן ישיר/עקיף בנושא הבשר והמעושן בפרט לפרסם אצלנו באתר.

אם אתם מעוניינים לפרסם באנר/מאמר מידע/כתבה מצולמת, אתם מוזמנים ליצור קשר בדרכים הבאות:

טלפון:

050-3889993

מייל:

roey@digitalminds.co.il (נא לציין בנושא - פרסום באתר סמוקיט)

או בטופס הבא:

    מי אנחנו ואיפה הכל התחיל

    תכלס, מבטן מלידה וגם..

    הכל מתחיל מאהבה טהורה לבישול ועוד יותר מיזה לבשר.

    היי, שמי רועי בן נון (הבעלים ומנהל התוכן באתר) ואני רוצה לספר לכם שעבדתי שנים רבות במטבח של מסעדת קלואליס האגדית תחת השף ויקטור גלוגר ולמדתי את רזי המקצוע באחד ממטבחי העלית של התקופה, בנוסף, למדתי קורס בישול בבית הספר הגבוה לבישול Lenotre שליד פריז.

    עם הזמן ולאחר שנים רבות במטבחים, הגעתי למסקנה שזה מקצוע מאוד תובעני, הן מבחינת שעות והן מבחינת האנרגיות שזה גזל ממני וידעתי שלבשל אני מאוד אוהב אבל לא בתצורה הנוכחית (ממוצע של 220 שעות עבודה בחודש).
    אז החלטתי לעשות הסבת מקצוע לתחום הפרסום בדיגיטל והקמתי את חברת דיגיטל מיינדס - סוכנות לפרסום בדיגיטל.

    לאחר שנים רבות בתחום הדיגיטל וכשף ראשי בבית שלי, שמתי לב שאני צורך המון תוכן בתחום הבשר המעושן בשפה האנגלית ושאין אתר אחד שמנגיש את התוכן בעברית בצורה מקצועית.

    אז החלטתי לקחת את האהבה שלי למטבח והמקצועיות שלי בתחום הדיגיטל ולהקים את סמוקיט שבמהרה הפך להיות האתר המוביל בישראל בתחום הבשר המעושן.
    שמתי לעצמי מטרה מאוד ברורה, לספק תוכן מקצועי בשפה העברית שינגיש את התחום לכל אחד שמעוניין לצרוך אותו.

    האתר כיום מייצר אלפי כניסות של אנשים הצורכים תוכן בחיפוש בגוגל ונמצא בתוצאות הראשונות בגוגל באלפי ביטויים רלוונטיים. זאת בנוסף לערוצים הנוספים שיש לנו בסושיאל וביוטיוב.

    אשמח אם תצטרפו אליי!

    0
    מתכונים מקוריים
    0
    חברתי
    0
    תוכן איכותי
    0
    אהבה לתחום

    עלינו בקצרה

    כי לא חפרנו מספיק

    המתכונים הכי איכותיים

    אצלנו תמצאו רק מתכונים שניסינו מראש וראינו שהם מספיק מוצלחים כדי לפרסם.

    קרניבורים אמיתיים

    כאלה שמבינים דבר או שניים בעולם הזה ויודעים להמליץ ולתת טיפים מועילים וחשובים

    קהילה במיטבה

    לאתר יש רכיב חברתי, כל אחד יכול לבוא ולתרום מהידע שלו ולתת מתכונים טובים, אנחנו כמובן נבדוק אותם לפני.