תהליך ההכנה
0/0 ביצעת- מחממים את המעשנה מראש ל- 110 מעלות ומשמשים בסוג העץ המועדף. למתכון זה מומלץ להשתמש בעץ אלון ולערבב אותו עם עץ פרי כמו דובדבן או תפוח.
- מזלפים שמן זית על חזה העוף ומעסים את העוף לפיזור אחיד. מפזרים את תיבול העוף באופן שווה מכל הצדדים, מעל כל אחד מהנתחים.
- מעשנים כשעה בערך. מעשנים עד שהטמפרטורה הפנימית של חלקו העבה ביותר של העוף מגיעה ל- 72 מעלות.
- מוציאים את העוף מהמעשנה. מניחים אותו בתוך נייר כסף כשהוא מאוורר (בצורה של אוהל), ומניחים לטמפרטורה הפנימית שלו לעלות ל- 74 מעלות.
- פורסים, מגישים ונהנים
- 72


הצטרף לדיון