תהליך ההכנה
0/0 ביצעת- חממו את המעשנה ל135 מעלות
- מרחו את העוף מכל צדדיו בשמן זית
- פזרו באופן שווה ראב לבחירתכם (מתכונים כאן)
- קשרו את רגלי העוף, את הכנפיים חברו לגוף העוף עם קיסם
- הניחו במעשנה שחוממה מראש על גב העוף וחברו מד טמפרטורה בין החזה לכנף
- עשנו את העוף בין 3-4 שעות עד שהטמפ' בחזה מגיעה ל70-73 מעלות ובירך ל76-79 מעלות
- אופציה: למרוח את החזה ברוטב ברביקיו מתוק כ-30 דקות לסיום העישון
- כאשר העוף הגיע לטמפ' הרצויה, הוציאו מהמעשנה, חתכו ובתאבון!
- 76
הצטרף לדיון