תהליך ההכנה

0/0 ביצעת
  1. חממו את המעשנה ל135 מעלות
  2. מרחו את העוף מכל צדדיו בשמן זית
  3. פזרו באופן שווה ראב לבחירתכם (מתכונים כאן)
  4. קשרו את רגלי העוף, את הכנפיים חברו לגוף העוף עם קיסם
  5. הניחו במעשנה שחוממה מראש על גב העוף וחברו מד טמפרטורה בין החזה לכנף
  6. עשנו את העוף בין 3-4 שעות עד שהטמפ' בחזה מגיעה ל70-73 מעלות ובירך ל76-79 מעלות
  7. אופציה: למרוח את החזה ברוטב ברביקיו מתוק כ-30 דקות לסיום העישון
  8. כאשר העוף הגיע לטמפ' הרצויה, הוציאו מהמעשנה, חתכו ובתאבון!

  • 76