תהליך ההכנה

0/0 ביצעת
  1. מדליקים את המעשנה. מחממים את המעשנה ל- 120 מעלות. שבבי העץ המתאימים לבישול צלעות טלה יהיו היקורי או תפוח.
  2. מכינים את הצלעות. קודם כל, בקשו מהקצב לעשות חריץ עם המסור בין צלע לצלע. כך לאחר העישון יהיה לכם הרבה יותר קל לפרוס אותן בלי להסתבך. חותכים עודפי סילבר סקין. מזלפים שמן זית. משלבים את כל מרכיבי התיבול בקערה קטנה, מתבלים את צלעות הטלה מכל הצדדים באופן אחיד
  3. מעשנים! מניחים את צלעות הטלה המתובלות בתוך המעשנה. סוגרים את המכסה ומעשנים כשעה בערך או עד שהצלעות מבושלות לפי מידת העשייה המועדפת עליכם. לא מומלץ לבשל צלעות טלה לטמפרטורה שעולה על 63 מעלות (מדיום).
  4. נותנים לנוח ופורסים. מוציאים את צלעות הטלה מהמעשנה ונותנים להן לנוח למשך 10 דקות. פורסים ומגישים.
  5. טיפ בונוס: אם אתם רוצים קצת חריכה מבחוץ, חממו גריל או מחבת לחום גבוה ותנו צריבה זריזה מכל צד.

  • 58