תהליך ההכנה
0/0 ביצעת- מאחדים את כל מרכיבי הראב בקערה ומערבבים
- ניתן לשמור במקום מוצל ויבש עד 3 חודשים
ראב יבש בסגנון טקסס זה דרך מעולה לתבל את חזה בקר (בריסקט). בסגנון טקסס אמיתי, הראב הזה מקבל את הקיק שלו מפלפל קאיין ואבקת צ'ילי חריפה. התאם את החריפות לטעמכם, אך הקפד לשמור על חלק מהחריפות מהצ'ילי אחרת זה לא יהיה ראב אותנטי בסגנון דרום-מערב ארה"ב.
אתם רוצים למרוח את הבשר ביסודיות את התיבול שיגיעו לכל מקום בנתח הבריסקט שבחרתם. כדי שהתיבול ידבק לנתח כמו שצריך אנחנו ממליצים על מריחת "דבק" כלשהו – חרדל פשוט יהיה מצוין למטרה הזו, מרחו את הנתח בחרדל בעזרת הידיים שלכם כדי לצפות את הבשר באופן שווה.
מתכון זה יתן לכם מספיק ראב לכ- 5 קילו בשר, אולי יותר ממה שאתם מבשלים לארוחה אחת, אז אם יש שאריות כמובן שמורו אותן לשימוש מאוחר יותר.
סיימת לאסוף את כל המרכיבים! בואו נתחיל לבשל.
תהנו מהארוחה, מקווים שנהנתם איתנו.
הצטרף לדיון