תהליך ההכנה

0/0 ביצעת
  1. בסיר בינוני מחממים שמן שומשום על אש בינונית. מוסיפים את הבצל, השום והג'ינג'ר לשמן ומבשלים במשך 5-7 דקות, תוך שמערבבים בתדירות גבוהה או עד שהירקות רכים וארומטיים
  2. מוסיפים למחבת את שאר מרכיבי הרוטב ומערבבים יחד. מביאים לרתיחה, ואז מנמיכים את האש ומבשלים במשך 20 דקות נוספות.
  3. מסירים מהאש ומניחים לרוטב להתקרר מעט לפני שמעבירים לבלנדר. לאחר שהתקרר, מעבירים לבלנדר סוגרים את המכסה וטוחנים את הרוטב עד שהמרקם שלו הופך לחלק.
  4. מעבירים לצנצנת מכוסה ומקררים. הרוטב יהיה הכי טעים (אבל עדיין טרי ונהדר) לאחר שהתייצב במקרר למשך 24 שעות. יש לשמור במקרר כשבוע עד שבועיים לאחר ההכנה.