תהליך ההכנה
0/0 ביצעת- בסיר בינוני מחממים שמן שומשום על אש בינונית. מוסיפים את הבצל, השום והג'ינג'ר לשמן ומבשלים במשך 5-7 דקות, תוך שמערבבים בתדירות גבוהה או עד שהירקות רכים וארומטיים
- מוסיפים למחבת את שאר מרכיבי הרוטב ומערבבים יחד. מביאים לרתיחה, ואז מנמיכים את האש ומבשלים במשך 20 דקות נוספות.
- מסירים מהאש ומניחים לרוטב להתקרר מעט לפני שמעבירים לבלנדר. לאחר שהתקרר, מעבירים לבלנדר סוגרים את המכסה וטוחנים את הרוטב עד שהמרקם שלו הופך לחלק.
- מעבירים לצנצנת מכוסה ומקררים. הרוטב יהיה הכי טעים (אבל עדיין טרי ונהדר) לאחר שהתייצב במקרר למשך 24 שעות. יש לשמור במקרר כשבוע עד שבועיים לאחר ההכנה.
הצטרף לדיון