תהליך ההכנה

0/0 ביצעת
  1. מדליקים מעשנה ומייצבים על 110 מעלות
  2. מתבלים את הנתח במלח ופלפל בנדיבות
  3. מכניסים למעשנה ומחברים מדחום (טמפ' היעד בנתח היא 57 מעלות)
  4. בינתיים תיערכו עם גריל או מחבת
  5. אם אנחנו רוצים להגיע לסטייק מדיום (57 מעלות) הוציאו אותו ב52 מעלות ותנו לו לנוח כ-10 דקות, הסטייק ימשיך לעלות בטמפ' בזמן הזה ויגיע ל57.
  6. כשתי דקות לפני שהסטייק יגיע לטמפ' היעד, חממו את המחבת/גריל לחום גבוה.
  7. כשהסטייק מגיע ל57 צרבו אותו בחום גבוה משני צדדיו עד שיקבל חריכה נאה.
  8. אפשר בזמן הזה למרוח טיפה חמאה תוך כדי צליה
  9. טמפרטורת היעד היא כבר עניין של העדפה, אני אוהב את הסטייק שלי על מדיום (57 מעלות)
  10. סיימתם לצלות? הורידו מהאש ותנו לו לנוח כ5 דקות לפני שאתם פורסים אותו
  11. בתאבון!!

  • 57