תהליך ההכנה
0/0 ביצעת- מדליקים מעשנה ומייצבים על 110 מעלות
- מתבלים את הנתח במלח ופלפל בנדיבות
- מכניסים למעשנה ומחברים מדחום (טמפ' היעד בנתח היא 57 מעלות)
- בינתיים תיערכו עם גריל או מחבת
- אם אנחנו רוצים להגיע לסטייק מדיום (57 מעלות) הוציאו אותו ב52 מעלות ותנו לו לנוח כ-10 דקות, הסטייק ימשיך לעלות בטמפ' בזמן הזה ויגיע ל57.
- כשתי דקות לפני שהסטייק יגיע לטמפ' היעד, חממו את המחבת/גריל לחום גבוה.
- כשהסטייק מגיע ל57 צרבו אותו בחום גבוה משני צדדיו עד שיקבל חריכה נאה.
- אפשר בזמן הזה למרוח טיפה חמאה תוך כדי צליה
- טמפרטורת היעד היא כבר עניין של העדפה, אני אוהב את הסטייק שלי על מדיום (57 מעלות)
- סיימתם לצלות? הורידו מהאש ותנו לו לנוח כ5 דקות לפני שאתם פורסים אותו
- בתאבון!!
- 57



הצטרף לדיון