תהליך ההכנה

0/0 ביצעת
  1.  הכנת הרוטב: בקערה או סיר קטן ערבבו את כל מרכיבי הרוטב. חממו על אש בינונית במשך כ־5 דקות תוך ערבוב עדין, עד שהסוכר נמס והרוטב מסמיך מעט. הניחו בצד.
  2. חימום הגריל: חממו את הגריל לטמפרטורה של כ־200 מעלות
  3. הכנת הכנפיים: ייבשו את הכנפיים היטב בעזרת מגבות נייר תבלו בקצת שמן זית מלח דק ופלפל שחור טחון עם המרכיבים שכתוב לידם (לכנפיים)
  4. צלייה: הניחו את הכנפיים על הגריל וצללו במשך 15-20 דקות. הפכו כל 3–5 דקות כדי שיקבלו צבע אחיד ושהעור יהיה פריך
  5. ציפוי ברוטב: כשהכנפיים צלויות בצורה אחידה, העבירו אותן לקערה גדולה והקפיצו אותן עם הרוטב שהכנתם, לאחר מכן תחזירו לגריל לצליה של עוד 2–3 דקות עד שהרוטב מתקרמל
  6. הגשה: הורידו מהגריל והניחו על צלחת הגשה. הגישו חם עם עוד רוטב לטבילה בצד.

  • 80