תהליך ההכנה

0/0 ביצעת
  1. מחממים את המעשנה מראש ל- 110 מעלות ומשמשים בסוג העץ המועדף. למתכון זה מומלץ להשתמש בעץ אלון ולערבב אותו עם עץ פרי כמו דובדבן או תפוח.
  2. מזלפים שמן זית על חזה העוף ומעסים את העוף לפיזור אחיד. מפזרים את תיבול העוף באופן שווה מכל הצדדים, מעל כל אחד מהנתחים.
  3. מעשנים כשעה בערך. מעשנים עד שהטמפרטורה הפנימית של חלקו העבה ביותר של העוף מגיעה ל- 72 מעלות.
  4. מוציאים את העוף מהמעשנה. מניחים אותו בתוך נייר כסף כשהוא מאוורר (בצורה של אוהל), ומניחים לטמפרטורה הפנימית שלו לעלות ל- 74 מעלות.
  5. פורסים, מגישים ונהנים

  • 72