אם אתם רוצים להכין את הסטייק המושלם, בדיוק בדרגת העשייה שאתם אוהבים, עליכם לדעת מה אתם עושים. יותר מכך, עליכם להבין קצת בטמפרטורה פנימית של בשר על האש. המדריך הבא יעזור לכם לדעת ב...
הכנסתם את הנתח למעשנה, הצלחתם לייצב את הטמפרטורה, עכשיו כל שעליכם לעשות הוא לקחת רגע כדי ליהנות מהבירה שהרווחתם ביושר. בשעות הראשונות, טמפרטורת הבשר בהחלט מטפסת ואתם מרגישים גאים ל...
מעשנה חדשה מבית טרייגר תדרוש השקעה כלכלית, לכן רגע לפני שאתם קונים דגם כזה או אחר, כדאי שתעשו מעט סקר שוק, במיוחד כאשר יש כל כך הרבה מותגים שמייצרים מעשנות באיכות מעולה. ...
בריין יבש זו דרך נהדרת לקחת חתיכת בשר ולהגביר טעמים מבלי מאמץ גדול מידי, מקום במקרר ולא ידרוש מכם להחזיק מיכלי פלסטיק ענקיים בבית שכדי לשטוף אותם תצטרכו צינור גינה. כל מה שתצטרכו ע...
למה בריין? כי הוא הופך את הבשר ליותר עסיסי
אם אתם כאן זה כבר אומר שיש לכם מלא סבלנות לאוכל שלכם, למה? כי בריין זו פעולה שלוקחת זמן, אל תתבאסו עליי.
אחרי שתקראו את המדריך אתם תבינו ...
מעשנת ביצה ירוקה היא מנגל פחם מקרמיקה בסגנון קמאדו, ואחת מסוגי המעשנות המוצלחות ביותר שקיימות בשוק, בעיקר בגלל שהיא יכולה להפוך כל נתח בשר פשוט לכל כך טעים ונימוח בפה, עד שתהיו המו...
עישון בשר על גריל גז הוא פחות אידיאלי מעישון במעשנה ייעודית, אך הוא בהחלט אפשרי. חלק מהגרילים יתאימו לכך הרבה יותר לעומת אחרים, כי ישנם סוגים שמתוכננים מתוך מחשבה על תהליכי עישון ...
בכל ארוחת חג, מסמר הערב, אורח הכבוד שלו כולם מחכים, הוא לא אליהו הנביא, אלא דווקא הבשר. אין דבר מרגש יותר מלראות נתח בשר עסיסי ונוטף נוזלים שמונח על השולחן, ורק מחכה לטעימה שלכם. ...
ריברס סיר, או צלייה הפוכה בתרגום חופשי, זו טכניקה מדהימה לבישול איטי של סטייקים אשר תהפוך את הבשר לרך מבפנים ופריך מבחוץ. כדי להשיג את התוצאות הכי טובות, ריכזנו לכם את כל הפרטים הח...