טוען...
כנפיים ברוטב דבש חריף

כנפיים ברוטב דבש – פיקנטיות ומתוקות

כנפיים קריספיות ועסיסיות בציפוי דבש-חריף שמשלב מתוק, חריף ומעושן במידה מושלמת. מתכון פשוט שמכינים בגריל או בתנור, תוך פחות משעה. והתוצאה? מנה שכולם ילקקו בגללה את האצבעות...
כנפיים ברוטב בופאלו - סמוקיט

כנפיים ברוטב בופאלו

שוטפים את הכנפיים במים קרים ומייבשים (האמת שזה הרגל טוב בכל הנוגע לבישול כל סוג של עוף). מניחים את הכנפיים על רשת לייבוש, שמתחתיה תבנית עם נייר אפייה מכניסים למקרר את ה...
מומלץ

חזה עוף מעושן

מחממים את המעשנה מראש ל- 110 מעלות ומשמשים בסוג העץ המועדף. למתכון זה מומלץ להשתמש בעץ אלון ולערבב אותו עם עץ פרי כמו דובדבן או תפוח. מזלפים שמן זית על חזה העוף ומעסים את ...

עוף שלם מעושן בבריין

מכינים את תערובת הבריין הרטוב. ממיסים רוטב טבסקו, מלח גס וסוכר חום ב- 3.8 ליטר מים. לאחר שהרכיבים נמסו, מטביעים את העוף התערובת ומכניסים למקרר למשך 8 שעות לפחות, או למשך הליל...
שוקי עוף מעושנות - smokeit

שוקי עוף מעושנות

מחממים את המעשנה מראש ל- 135 מעלות מורחים את השוקיים בשמן זית ומתבלים מניחים את השוקיים בתוך המעשנה למשך שעה וחצי או עד טמפ' פנימית של 80 מעלות. אם אתם רוצים למרוח אותן...
מומלץכנפיים מעושנות ברוטב בפאלו - Smokeit

כנפיים מעושנות ושיכורות

מכינים את הבריין בירה - בקערת גדולה, מערבבים את הבירה, המלח והפלפל האדום עד שהמלח נמס בבירה. מטביעים בעדינות את הכנפיים בתערובת. מכסים בניילון ומכניסים למקרר למשך 4 שעות לפחו...

עוף שלם מעושן

חממו את המעשנה ל135 מעלות מרחו את העוף מכל צדדיו בשמן זית פזרו באופן שווה ראב לבחירתכם (מתכונים כאן) קשרו את רגלי העוף, את הכנפיים חברו לגוף העוף עם קיסם הניחו במ...