תהליך ההכנה
0/0 ביצעת- לוקחים נתח שורטריבס נקי ויפה מהקצב (במתכון הזה מדובר על 2 קילו)
- מורחים בחרדל ומכסים בראב האהוב עליכם (אני מעדיף ממפיס דאסט)
- מכניסים לניילון/שקית ואקום/זיפלוק למשך 12 שעות במקרר
- מדליקים מעשנה ומייצבים על 110 מעלות
- מכניסים את הנתח על צד העצם חשוף למשך כ4 שעות לקבלת טעמי עישון (לא אני לא משתמש במדחום כאן)
- תוכלו להרטיב את פני הנתח 3-4 פעמים בזמן העישון עם סיידר תפוחים
- בתום העישון לעטוף את הנתח עם נייר קצבים ונייר אלומיניום (שימו לב שהעיטוף נעשה כך שהמיצים לא יברחו החוצה)
- מכניסים לתנור מחומם מראש על 110 מעלות ל10 שעות (אני אישית עשיתי את זה בלילה כמו חמין)
- מוציאים את הנתח עטוף מהתנור לתרמובוקס/צידנית ומשאירים שם לפחות שעתיים
- אל תוציאו סכין כי אתם לא תצטרכו, תפרקו בידיים, תגישו עם צ'ימיצ'ורי טוב ויאללה בלאגן
- 96
הצטרף לדיון