תהליך ההכנה
0/0 ביצעת- מתחילים מהבריין היבש – נעשה חצי כפית מלח לכל חצי קילו בשר
- מפזרים את המלח בצורה אחידה על כל הנתח
- מפזרים אחרי את הראב טקסס בצורה שווה
- משאירים למשך לילה או 6 שעות מינימום חשוף במקרר
- מדליקים מעשנה ומייצבים על 110 מעלות
- מניחים בפנים כלי עם מים כדי לשמור על חלל מעשנה לח
- כשהנתח מגיע ל80 מעלות לעטוף אותו בנייר אלומיניום/קצבים
- מחזירים למעשנה עד שמגיע לטמפ' פנימית של 97 מעלות
- תוכלו לקבוע שהבשר מספיק רך כשתכניסו את המדחום לחלק העבה של הנתח ולא תרגישו התנגדות
- תנו לו לנוח מינימום שעה עטוף בתרמובוקס/צידנית
- בינתיים, יש לצלות את הבצלים על האש או במחבת עד למידה הרצויה
- קחו את הלחם/לחמניה, מרחו בחמאה (אפשר גם שמן זית) וצלו אותו עד שהוא קריספי
- אחרי שהכל מוכן, פתחו את הנתח ותפרקו אותו בידיים לחוטים (או עם טפרים) שימו ערימה לפי הטעם על הלחם ובצל מלמעלה
- תמיד אפשר להוסיף רוטב ברביקיו לקצת מתיקות
- בתאבון!!
הצטרף לדיון