תהליך ההכנה

0/0 ביצעת
  1. חממו את המעשנת שלכם ל- 107 מעלות צלזיוס
  2. תבלו את הסטייקים מכל הצדדים
  3. מניחים את הסטייקים בתוך המעשנת, סוגרים ומעשנים כ- 1-1.5 שעות. מבשלים את הסטייקים עד שהם נמצאים כ- 10 דקות מטמפרטורת היעד שלכם (כ-4 מעלות לפני)
  4. מחממים מחבת מברזל יצוק על אש בינונית- גבוהה ויוצקים לתוכה את שמן האבוקדו. מניחים את הסטייקים במחבת וצורבים למשך 1-2 דקות לכל צד, או עד שהסטייקים מגיעים לטמפרטורה הפנימית הרצויה.
  5. מוציאים את הסטייקים מהמחבת, נותנים להם לנוח ומגישים.

 

 

  • 52