תהליך ההכנה
0/0 ביצעת- מניחים את הבשר במחבת ברזל גדולה ומעשנים אותו בחום של 110 מעלות עד שהוא משחים.
- בזמן שהבשר מתבשל במעשנה, פורסים את הבצל והפלפל וכותשים את השום.
- שמים במחבת גדולה 2 כפות חמאה על אש בינונית את הבצל, הפלפל והשום עם כפית אחת של ראב טקסס. מטגנים עד שהם מתרככים ומשחימים מעט.
- לאחר שהבשר מוכן מוסיפים למחבת עם הבשר את הירקות המטוגנים, כוס אחת של רוטב ברביקיו, 1/2 כוס רסק עגבניות מרוכז, כף אחת של חרדל צהוב ושאר התבלינים ומבשלים על אש נמוכה.
- מבשלים עד שהתערובת כבר לא מתקתקה ומגיעה למידת הסמיכות הרצויה. אם אתם מעדיפים את הסלופי ג'ו שלכם נוזלי יותר, אתם יכולים להוסיף כמות קטנה של מים.
- מורחים חמאה על הלחמניות וצולים אותן על הגריל או על מחבת ברזל עד שהן משחימות והופכות לפריכות.
- מניחים בערך 1/3 כוס סלופי ג'ו מעושן על חלקה התחתון של הלחמניה וסוגרים עם החלק העליון.
הצטרף לדיון