תהליך ההכנה

0/0 ביצעת
  1. מניחים את הבשר במחבת ברזל גדולה ומעשנים אותו בחום של 110 מעלות עד שהוא משחים.
  2. בזמן שהבשר מתבשל במעשנה, פורסים את הבצל והפלפל וכותשים את השום.
  3. שמים במחבת גדולה 2 כפות חמאה על אש בינונית את הבצל, הפלפל והשום עם כפית אחת של ראב טקסס. מטגנים עד שהם מתרככים ומשחימים מעט.
  4. לאחר שהבשר מוכן מוסיפים למחבת עם הבשר את הירקות המטוגנים, כוס אחת של רוטב ברביקיו, 1/2 כוס רסק עגבניות מרוכז, כף אחת של חרדל צהוב ושאר התבלינים ומבשלים על אש נמוכה.
  5. מבשלים עד שהתערובת כבר לא מתקתקה ומגיעה למידת הסמיכות הרצויה. אם אתם מעדיפים את הסלופי ג'ו שלכם נוזלי יותר, אתם יכולים להוסיף כמות קטנה של מים.
  6. מורחים חמאה על הלחמניות וצולים אותן על הגריל או על מחבת ברזל עד שהן משחימות והופכות לפריכות.
  7. מניחים בערך 1/3 כוס סלופי ג'ו מעושן על חלקה התחתון של הלחמניה וסוגרים עם החלק העליון.