תהליך ההכנה

0/0 ביצעת
  1. מנקים את הצלעות ומסירים שומן עודף ככל האפשר, מסירים את הסילבר סקין בצד העצם
  2. מכינים את הראב טקסס מהמתכון
  3. מעסים את נתח הספייריבס עם חרדל ואז עם הראב שכרגע הכנו
  4. נותנים לצלעות לנוח עם התיבול כרבע שעה לפני שמכניסים למעשנה (אם אתם מתכננים להשאיר יותר זמן אז הקפידו להכניס למקרר)
  5. מייצבים מעשנה על 135 מעלות
  6. מכניסים את הצלעות לכ3 שעות (עד שנוגעים בנתח והראב נשאר עליו ולא נדבק לאצבע)
  7. מומלץ כל חצי שעה להרטיב את הנתח עם סיידר תפוחים
  8. לאחר שלוש שעות קחו חתיכה גדולה של רדיד אלומיניום ופזרו עליה סיידר תפוחים, סוכר חום וחמאה בקוביות
  9. הניחו את הצלעות על רדיד האלומיניום עם צד הבשר כלפי מטה ועטפו בזהירות כדי לא לקרוע אותו (ניתן להשתמש בשכבה כפולה)
  10. לאחר כשעתיים שהיו עטופות מוציאים את הצלעות מהמעשנה ופותחים את העטיפה
  11. מורחים את הצלעות ברוטב ברביקיו ומחזירים למעשנה לעוד כשעה
  12. פורסים בין הצלעות כך שכל עצם תהיה עטופה בבשר משני צדדיה, בתאבון!