תהליך ההכנה
0/0 ביצעת- מנקים את הצלעות ומסירים שומן עודף ככל האפשר, מסירים את הסילבר סקין בצד העצם
- מכינים את הראב טקסס מהמתכון
- מעסים את נתח הספייריבס עם חרדל ואז עם הראב שכרגע הכנו
- נותנים לצלעות לנוח עם התיבול כרבע שעה לפני שמכניסים למעשנה (אם אתם מתכננים להשאיר יותר זמן אז הקפידו להכניס למקרר)
- מייצבים מעשנה על 135 מעלות
- מכניסים את הצלעות לכ3 שעות (עד שנוגעים בנתח והראב נשאר עליו ולא נדבק לאצבע)
- מומלץ כל חצי שעה להרטיב את הנתח עם סיידר תפוחים
- לאחר שלוש שעות קחו חתיכה גדולה של רדיד אלומיניום ופזרו עליה סיידר תפוחים, סוכר חום וחמאה בקוביות
- הניחו את הצלעות על רדיד האלומיניום עם צד הבשר כלפי מטה ועטפו בזהירות כדי לא לקרוע אותו (ניתן להשתמש בשכבה כפולה)
- לאחר כשעתיים שהיו עטופות מוציאים את הצלעות מהמעשנה ופותחים את העטיפה
- מורחים את הצלעות ברוטב ברביקיו ומחזירים למעשנה לעוד כשעה
- פורסים בין הצלעות כך שכל עצם תהיה עטופה בבשר משני צדדיה, בתאבון!
הצטרף לדיון