תהליך ההכנה

0/0 ביצעת
  1. לוקחים נתח שורטריבס נקי ויפה מהקצב (במתכון הזה מדובר על 2 קילו)
  2. מורחים בחרדל ומכסים בראב האהוב עליכם (אני מעדיף ממפיס דאסט)
  3. מכניסים לניילון/שקית ואקום/זיפלוק למשך 12 שעות במקרר
  4. מדליקים מעשנה ומייצבים על 110 מעלות
  5. מכניסים את הנתח על צד העצם חשוף למשך כ4 שעות לקבלת טעמי עישון (לא אני לא משתמש במדחום כאן)
  6. תוכלו להרטיב את פני הנתח 3-4 פעמים בזמן העישון עם סיידר תפוחים
  7. בתום העישון לעטוף את הנתח עם נייר קצבים ונייר אלומיניום (שימו לב שהעיטוף נעשה כך שהמיצים לא יברחו החוצה)
  8. מכניסים לתנור מחומם מראש על 110 מעלות ל10 שעות (אני אישית עשיתי את זה בלילה כמו חמין)
  9. מוציאים את הנתח עטוף מהתנור לתרמובוקס/צידנית ומשאירים שם לפחות שעתיים
  10. אל תוציאו סכין כי אתם לא תצטרכו, תפרקו בידיים, תגישו עם צ'ימיצ'ורי טוב ויאללה בלאגן

  • 96