תהליך ההכנה

0/0 ביצעת
  1. מתחילים מהבריין היבש – נעשה חצי כפית מלח לכל חצי קילו בשר
  2. מפזרים את המלח בצורה אחידה על כל הנתח
  3. מפזרים אחרי את הראב טקסס בצורה שווה
  4. משאירים למשך לילה או 6 שעות מינימום חשוף במקרר
  5. מדליקים מעשנה ומייצבים על 110 מעלות
  6. מניחים בפנים כלי עם מים כדי לשמור על חלל מעשנה לח
  7. כשהנתח מגיע ל80 מעלות לעטוף אותו בנייר אלומיניום/קצבים
  8. מחזירים למעשנה עד שמגיע לטמפ' פנימית של 97 מעלות
  9. תוכלו לקבוע שהבשר מספיק רך כשתכניסו את המדחום לחלק העבה של הנתח ולא תרגישו התנגדות
  10. תנו לו לנוח מינימום שעה עטוף בתרמובוקס/צידנית
  11. בינתיים, יש לצלות את הבצלים על האש או במחבת עד למידה הרצויה
  12. קחו את הלחם/לחמניה, מרחו בחמאה (אפשר גם שמן זית) וצלו אותו עד שהוא קריספי
  13. אחרי שהכל מוכן, פתחו את הנתח ותפרקו אותו בידיים לחוטים (או עם טפרים) שימו ערימה לפי הטעם על הלחם ובצל מלמעלה
  14. תמיד אפשר להוסיף רוטב ברביקיו לקצת מתיקות
  15. בתאבון!!