טוען...
סלמון בעישון קר - סמוקיט smokeit

סלמון בעישון קר

מניחים שתי חתיכות ארוכות של ניילון נצמד על נייר אפייה כדי לאפשר לעטוף את הסלמון במלואו. בקערה גדולה, מערבבים את המלח, הסוכר החום והשמיר. מפזרים כוס אחת מתערובת המלח והסוכר...
סלמון מעושן - סמוקיט smokeit

סלמון בעישון חם

מערבבים יחד את מרכיבי הבריין, מניחים את הדג בכלי פלסטיק או זכוכית, מכסים ומכניסים למקרר. תהליך זה מסלק חלק מהלחות מחלקו הפנימי של הדג ובמקביל עוטף אותו במלח, שיעזור בשימורו. ...