טוען...
מומלץרוטב ברביקיו טריאקי - smokeit

רוטב ברביקיו טריאקי

בסיר בינוני מחממים שמן שומשום על אש בינונית. מוסיפים את הבצל, השום והג'ינג'ר לשמן ומבשלים במשך 5-7 דקות, תוך שמערבבים בתדירות גבוהה או עד שהירקות רכים וארומטיים מוסיפים למ...
smokeit - סמוקיט - מייפל בורבון גלייז

מייפל בורבון גלייז – על הבשר או לידו

משלבים את כל המרכיבים בסיר בינוני על אש בינונית ומביאים לרתיחה. מנמיכים לאש לנמוכה יותר ומבשלים במשך 15-20 דקות עד שהזיגוג מגיע לסמיכות של סירופ. משתמשים מיד או מאחסנים...

רוטב ברביקיו דבש

מערבבים את כל המרכיבים של הרוטב בסיר בינוני ושמים על אש בינונית. מביאים את הרוטב לרתיחה. מנמיכים לאש נמוכה ומבשלים במשך 15 דקות. מסירים את הרוטב מהאש ומניחים לו להתקרר....
רוטב צ'ימצ'ורי - smokeit

רוטב צ'ימיצ'ורי מרענן

שמים את כל המרכיבים, פרט לשאלוט והגמבה, בתוך בלנדר או מעבד מזון (ניתן גם לקצוץ ידנית) טוחנים את המרכיבים עד שהם קצוצים היטב, אך לא עיסתיים לחלוטין. משתמשים במרית כדי לגרד ...

ראב טקסס סטייל

מאחדים את כל מרכיבי הראב בקערה ומערבבים ניתן לשמור במקום מוצל ויבש עד 3 חודשים
ראב ברביקיו - smokeit.co.il

ראב ברביקיו לבריסקט

אם אתם אוהבים טעמי ברביקיו אמריקאי, זה הראב בשבילכם. הוא מותאם במיוחד כדי להוסיף טעמים יחודיים לבריסקט מעושן. נסו אותו!...

ראב בסגנון קנזס סיטי

שמה של קנזס סיטי הולך לפניה כשמדובר בבייבי בק ריבס, הן לא היו אותו דבר בלי הראב המפורסם שלה. אתם בטח תשימו לב שבמתכון הזה אין מלח, במקרה הזה אנחנו ניישם את המלח על הנתח ואז נפזר את...

ראב רב תכליתי

תערובת של תבליני ברביקיו המשתלבים באופן מושלם עם כל סוגי הבשרים. זה נהדר לבשרים על האש, צלויים או מעושנים ואפשר אפילו להשתמש בו על ירקות ותפוחי אדמה....

ראב חרדל

ראב חרדל קלאסי שממש נדבק לבשר וכתוצאה מכך יוצר תוצאה מלאת טעם. אידיאלי עבור חזיר, אבל יהיה נהדר גם על בקר ועוף. זוהי תערובת פשוטה של ​​חרדל דיז'ון, פטרוזיליה טרייה ורוזמרין, ק...

רוטב ברביקיו ביתי ללא תוספת סוכר

רוטב ברביקיו פשוט וקל להכנה והתוצאה מדהימה. כל שעליכם לעשות הוא לזרוק את כל המרכיבים לסיר. הביאו את התערובת לבשל על אש בינונית-גבוהה. ואז הניחו לו להתבשל על הכיריים למשך כ 20 דקות...