תהליך ההכנה

0/0 ביצעת
  1. חותכים את סטייק לרצועות בעובי של כ- 1 ס"מ בערב לפני העישון. אפשר להקפיא את הנתח למשך 1/2 שעה לפני החיתוך כדי שיהיה קל יותר לפרוס אותו.
  2. מניחים את הרצועות בתוך שקית זיפלוק או בתוך קערה גדולה.
  3. מכינים מרינדה. מערבבים את המרכיבים ויוצקים על רצועות הבקר.
  4. מכניסים למקרר במשך הלילה.
  5. למחרת, מניחים את רצועות הבקר על מגבות נייר. יש לייבש אותן בעזרת פיסת מגבת נייר נוספת כדי להיפטר מלחות עודפת.
  6. מחממים את המעשנה לחום של 94-120 מעלות. מניחים את הרצועות באופן שווה ממש על מדפי המעשנה.
  7. מעשנים במשך 4-6 שעות