תהליך ההכנה
0/0 ביצעת- חותכים את סטייק לרצועות בעובי של כ- 1 ס"מ בערב לפני העישון. אפשר להקפיא את הנתח למשך 1/2 שעה לפני החיתוך כדי שיהיה קל יותר לפרוס אותו.
- מניחים את הרצועות בתוך שקית זיפלוק או בתוך קערה גדולה.
- מכינים מרינדה. מערבבים את המרכיבים ויוצקים על רצועות הבקר.
- מכניסים למקרר במשך הלילה.
- למחרת, מניחים את רצועות הבקר על מגבות נייר. יש לייבש אותן בעזרת פיסת מגבת נייר נוספת כדי להיפטר מלחות עודפת.
- מחממים את המעשנה לחום של 94-120 מעלות. מניחים את הרצועות באופן שווה ממש על מדפי המעשנה.
- מעשנים במשך 4-6 שעות
הצטרף לדיון