תהליך ההכנה

0/0 ביצעת
  1. נפשיר את שוקי האווז במקרר (כיומיים)
  2. נוציא מהם שערות במידה וישנם
  3. נתבל את השוקיים בראב יבש
  4. נייצב מעשנה על טווח טמפ של 100-110 מעלות
  5. נרטיב את השוקיים בנוזל כלשהוא( מים,מי סילאן,חרדל,דבש,) ונצפה את השוק מכל צדדיו
  6. נכניס למעשנה ונקפיד מדי כחצי שעה להשפריץ עליו את אחד הנוזלים מהשלב הקודם
  7. ניתן לעשן את השוק חשופה כל הדרך עד טמפ פנימית של 90 מעלות או לחלופין ניתן לעטוף לאחר שעתיים עישון ולאחר שהוספנו מעט נוזל לפני העיטוף בנייר קצבים ו נייר כסף ולהמשיך עישון עד 90 פנימי לבשר מתפרק מהעצם
  8. רגע לפני ההגשה מומלץ לצרוב את הנתח על הגריל או במחבת ברזל או לחלופין בעזרת ברנר על מנת לגרום לשומן להיות נעים וטעים יותר לאכילה

  • 90