תהליך ההכנה
0/0 ביצעת- נפשיר את שוקי האווז במקרר (כיומיים)
- נוציא מהם שערות במידה וישנם
- נתבל את השוקיים בראב יבש
- נייצב מעשנה על טווח טמפ של 100-110 מעלות
- נרטיב את השוקיים בנוזל כלשהוא( מים,מי סילאן,חרדל,דבש,) ונצפה את השוק מכל צדדיו
- נכניס למעשנה ונקפיד מדי כחצי שעה להשפריץ עליו את אחד הנוזלים מהשלב הקודם
- ניתן לעשן את השוק חשופה כל הדרך עד טמפ פנימית של 90 מעלות או לחלופין ניתן לעטוף לאחר שעתיים עישון ולאחר שהוספנו מעט נוזל לפני העיטוף בנייר קצבים ו נייר כסף ולהמשיך עישון עד 90 פנימי לבשר מתפרק מהעצם
- רגע לפני ההגשה מומלץ לצרוב את הנתח על הגריל או במחבת ברזל או לחלופין בעזרת ברנר על מנת לגרום לשומן להיות נעים וטעים יותר לאכילה
- 90
הצטרף לדיון