תהליך ההכנה
0/0 ביצעת- מחממים מעשנה מראש ל- 107 מעלות צלזיוס עם העץ שבחרתם.
- משתמשים במגבת נייר כדי לייבש את הסטייקים מכל הצדדים. מתבלים מכל עבר במלח גס ופלפל שחור גרוס.
- מניחים את הסטייקים על המעשנה, סוגרים את המכסה ומעשנים עד שהטמפרטורה הפנימית של הסטייק תגיע ל- 46 מעלות צלזיוס (לסטייק בדרגת עשייה רייר), 51 מעלות (למדיום רייר), 57 מעלות (מדיום), 62 (מדיום וול) או 68 מעלות (וול דאן).
- מוציאים את הסטייקים מהגריל ומניחים אותם בצד בזמן שמחממים מחבת מברזל יצוק על אש גבוהה
- שמים במחבת מעט שמן בעל דרגת רתיחה גבוהה (כמו שמן אבוקדו). מניחים את הסטייקים בתבנית וצורבים כ -2 דקות לכל צד. צולים את הסטייקים עד שהטמפרטורה הפנימית שלהם מגיעה למידה הרצויה: 51 מעלות צלזיוס (רייר), 57 מעלות (מדיום רייר), 62 מעלות (מדיום), 68 מעלות (מדיום וול) או 73 מעלות צלזיוס (וול דאן).
- מוציאים את הסטייקים מהמחבת ונותנים להם לנוח 10 דקות. אפשר לפזר עוד טיפה מלח לאחר החיתוך.
- 57


הצטרף לדיון