טוען...

סטייק אנטריקוט עם חמאת שום קלוי

אם גם אתה אוהב בשר טוב, אין כמו אנטריקוט איכותי – נתח עסיסי, רך בטירוף, עם שומן ושיוש שעושים לו רק טוב על הגריל. ...

🥩 סינטה על האש – מתכון קלאסי לסטייק מושלם

סינטה הוא אחד הנתחים הפופולריים והאהובים ביותר בקרב חובבי על האש – ולא סתם. מדובר בנתח שנלקח מהחלק האחורי של הגב, ליד האנטריקוט, אך בשונה ממנו – הוא רזה יותר, עם שכבת שומן אחת בצד ...

בריסקט מעושן בסגנון טקסס

זהו מתכון הבריסקט הקלאסי – בדיוק כמו שעושים בטקסס. אין פה רטבים, אין תיבול מורכב, רק מלח, פלפל, ועישון איטי שמוציא מהבריסקט את הטעמים הכי עמוקים שאפשר. אם אתה מחפש מתכון מרשים אבל ...
מומלץסלופי ג'ון מעושן

סלופי ג'ו מעושן – מלכלך ומנחם

מניחים את הבשר במחבת ברזל גדולה ומעשנים אותו בחום של 110 מעלות עד שהוא משחים. בזמן שהבשר מתבשל במעשנה, פורסים את הבצל והפלפל וכותשים את השום. שמים במחבת גדולה 2 כפות חמ...

קצוות בריסקט שרופים במעשנה – Burnt ends

מחממים את המעשנה לטמפרטורה של 107 מעלות צלזיוס. משתמשים בעץ היקורי או אלון. מורחים כמות נדיבה של מלח ופלפל על כל צד. מעבירים למעשנה. סוגרים את המכסה ומשאירים לעישון. מע...
מומלץ

סטייק פיקניה בסגנון ברזילאי

מחממים את גריל הפחמים. אפשר גם להשתמש ברגיל גז. מניחים את הפחמים בשני אזורים. המטרה היא שהטמפרטורה תהיה ממש חמה, סביב 260 מעלות. מכינים את הבשר. משפדים את הפיקניה על שני ש...
ביף ג'רקי מעושן - smokeit

ביף ג'רקי מעושן

חותכים את סטייק לרצועות בעובי של כ- 1 ס"מ בערב לפני העישון. אפשר להקפיא את הנתח למשך 1/2 שעה לפני החיתוך כדי שיהיה קל יותר לפרוס אותו. מניחים את הרצועות בתוך שקית זיפלוק א...
לחי בקר מעושנת - smokeit

לחי בקר מעושנת

מחממים את המעשנה לטמפרטורה של 135 מעלות צלזיוס. מכינים את לחי הבקר על ידי הסרת העור ושומן עודף. מפזרים תיבול בנדיבות על הלחי, גם בצד התחתון ובחריצים. מעבירים למעשנה....
פלאט איירון צלוי - Smokeit

פלאט איירון צלוי

במעבד מזון, משלבים את כל המרכיבים לצ'ימיצ'ורי. טוחנים אותם עד שהם משתלבים טוב, אך עדיין ניתן לראות חתיכות קטנות של עשבי התיבול. יוצקים לקערת הגשה, מכסים ומכניסים למקרר עד לשי...
מומלץ

נתח קצבים צלוי על הגריל

מחממים את הגריל מראש לחום גבוה (200-230 מעלות צלזיוס) לצלייה ישירה. חותכים כל עודף שומן או עור שנשאר על נתח הקצבים (כל מה שעובר בין השרירים הוא בסדר). מתבלים בצורה חופש...