טוען...
כנפיים ברוטב דבש חריף

כנפיים ברוטב דבש – פיקנטיות ומתוקות

כנפיים קריספיות ועסיסיות בציפוי דבש-חריף שמשלב מתוק, חריף ומעושן במידה מושלמת. מתכון פשוט שמכינים בגריל או בתנור, תוך פחות משעה. והתוצאה? מנה שכולם ילקקו בגללה את האצבעות...

סטייק אנטריקוט עם חמאת שום קלוי

אם גם אתה אוהב בשר טוב, אין כמו אנטריקוט איכותי – נתח עסיסי, רך בטירוף, עם שומן ושיוש שעושים לו רק טוב על הגריל. ...

🥩 סינטה על האש – מתכון קלאסי לסטייק מושלם

סינטה הוא אחד הנתחים הפופולריים והאהובים ביותר בקרב חובבי על האש – ולא סתם. מדובר בנתח שנלקח מהחלק האחורי של הגב, ליד האנטריקוט, אך בשונה ממנו – הוא רזה יותר, עם שכבת שומן אחת בצד ...

בריסקט מעושן בסגנון טקסס

זהו מתכון הבריסקט הקלאסי – בדיוק כמו שעושים בטקסס. אין פה רטבים, אין תיבול מורכב, רק מלח, פלפל, ועישון איטי שמוציא מהבריסקט את הטעמים הכי עמוקים שאפשר. אם אתה מחפש מתכון מרשים אבל ...
מומלץרוטב ברביקיו טריאקי - smokeit

רוטב ברביקיו טריאקי

בסיר בינוני מחממים שמן שומשום על אש בינונית. מוסיפים את הבצל, השום והג'ינג'ר לשמן ומבשלים במשך 5-7 דקות, תוך שמערבבים בתדירות גבוהה או עד שהירקות רכים וארומטיים מוסיפים למ...
מומלץסלופי ג'ון מעושן

סלופי ג'ו מעושן – מלכלך ומנחם

מניחים את הבשר במחבת ברזל גדולה ומעשנים אותו בחום של 110 מעלות עד שהוא משחים. בזמן שהבשר מתבשל במעשנה, פורסים את הבצל והפלפל וכותשים את השום. שמים במחבת גדולה 2 כפות חמ...

קצוות בריסקט שרופים במעשנה – Burnt ends

מחממים את המעשנה לטמפרטורה של 107 מעלות צלזיוס. משתמשים בעץ היקורי או אלון. מורחים כמות נדיבה של מלח ופלפל על כל צד. מעבירים למעשנה. סוגרים את המכסה ומשאירים לעישון. מע...
כנפיים ברוטב בופאלו - סמוקיט

כנפיים ברוטב בופאלו

שוטפים את הכנפיים במים קרים ומייבשים (האמת שזה הרגל טוב בכל הנוגע לבישול כל סוג של עוף). מניחים את הכנפיים על רשת לייבוש, שמתחתיה תבנית עם נייר אפייה מכניסים למקרר את ה...
smokeit - סמוקיט - מייפל בורבון גלייז

מייפל בורבון גלייז – על הבשר או לידו

משלבים את כל המרכיבים בסיר בינוני על אש בינונית ומביאים לרתיחה. מנמיכים לאש לנמוכה יותר ומבשלים במשך 15-20 דקות עד שהזיגוג מגיע לסמיכות של סירופ. משתמשים מיד או מאחסנים...
מומלץ

חזה עוף מעושן

מחממים את המעשנה מראש ל- 110 מעלות ומשמשים בסוג העץ המועדף. למתכון זה מומלץ להשתמש בעץ אלון ולערבב אותו עם עץ פרי כמו דובדבן או תפוח. מזלפים שמן זית על חזה העוף ומעסים את ...